Edukacinis užsiėmimas „Gerumas mus šildo“

Praėjusią savaitę (gruodžio 5 d.) vyko edukacinis užsiėmimas Neringos gimnazijos 1 klasės mokiniams. Pirmokai, lydimi mokytojos metodininkės Rovenos Šerpetauskienės ir Neringos gimnazijos bibliotekininkės Angelės Pocevičienės, sugužėjo į Neringos savivaldybės V.Miliūno viešąją biblioteką.

Čia mokinius pasitiko šios bibliotekos direktorė Dalia Greičiutė. Ji pasidžiaugė mokinių apsilankymu, pasveikino su artėjančiomis Kalėdomis, supažindino su bibliotekos patalpomis, knygų lobynu.

Pirmokai garsiai skaitė knygelę apie Kalėdas, džiaugėsi, kad gali patys skaityti. Dvi pasakas jiems pasekė gimnazijos bibliotekininkė. Vaikai, sustoję rateliu, kiekvienas išsakė savo linkėjimus viešosios bibliotekos direktorei ir jos vadovaujamai bibliotekai bei padovanojo savo rankomis sukurtus angeliukus. Direktorė D.Greičiutė pažadėjo papuošti dar vieną eglutę dovanotais angeliukais. Pažadas jau ištesėtas.

Teko pirmokams atlikti ir įvairias užduotėles, jiems sekėsi puikiai. Miesto bibliotekos vadovė padovanojo pirmokams po nuostabią K.Kasparavičiaus knygelę „Sapnų katytė“, palinkėjo dovanotą knygą perskaityti iki vasaros. Gerumas mus visus tikrai sušildė ir linksmi grįžome į mokyklą.

Neringos gimnazijos bibliotekininkė

Angelė Pocevičienė

Nuotraukos iš edukacinio užsiėmimo čia…