#ErasmusDienos2019

Spalio pradžioje Neringos gimnazijoje vyko programos Erasmus+ netradicinė pamoka, kurią inicijavo projekto vadovė N. Sadauskienė. #ErasmusDienos2019, tai puiki proga susiburti gimnazijos bendruomenei bei pasidalinti savo Erasmus patirtimis ne tik apie vykdomus projektus, bet ir apie įgyvendintus, kurie sėkmingai yra integruoti į gimnazijos veiklas, taip siekiant projektinių tikslų tęstinumo mokyklos vizijos realizavimui, tradicijų puoselėjimui.

Netradicinės pamokos moderatorės, I gimnazijos klasės mokinės Monika ir Augustė, kvietė gimnazijos bendruomenę ne tik pasitikrinti, bet ir daugiau sužinoti apie Erasmus programą pasitelkiant interaktyvias užduotis. Emocijos, puiki nuotaika lydėjo mokytojų ir mokinių prisiminimais apie neįkainojamas patirtis, europinę patirtį, taip pat ir neseniai įvykusio projekto “A.P.P.S A.S.A.P.” mobilumą mūsų gimnazijoje.

Mūsų mokykla jau skaičiuoja septintus tarptautinių projektų įgyvendinimo metus imtinai. Šio susitikimo metu, buvo puiki proga pranešti džiugią žinią apie naujo tarptautinio Erasmus+ projekto „UMBRELLA“ pradžią ir atrankos kriterijus dalyviams.

Dalyvavimas tokiose tarptautinėse programose visuomet yra lydimas ir iššūkių, tačiau tikslingo darbo dėka, džiaugiamės ne tik Neringos gimnazijos, bet ir visos miesto bendruomenės, įstaigų glaudžiu bendradarbiavimu, taip siekiant gimnazijos tarptautiškumo stiprinimo.

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai pagal ,,Erasmus+“ KA2 Programą. Straipsnis atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame esančios informacijos pateikimą ir naudojimą.