Projektų mugė 2020

Vasario 18 d. Klaipėdos Gedminų progimnazijoje vyko V-oji Nacionalinė švietimo įstaigų projektų paroda – mini mokymai „Projektų mugė 2020“, kurios tikslas – keistis gerąja projektinės veiklos patirtimi, pristatyti projektų teikiamą naudą bendruomenei, atskleisti ir paviešinti įvairių fondų lėšomis finansuojamų projektų vadovų ir dalyvių indėlį į švietimo kokybės gerinimą. Mugėje buvo pristatomi mokyklos, miesto/regiono, nacionaliniai ir tarptautiniai projektai.

Mūsų gimnazijos projektinės grupės atstovai pristatė Erasmus+ KA229 projekto „A.P.P.S. A.S.A.P“  sukurtus produktus mobilumų metu – naudingos priemonės skirtos mokymui/-si IT ir gamtos mokslų disciplinoms, jų integracijai. Mugės lankytojai taip pat buvo kviečiami dalyvauti „Šypsniukų galvosūkių“ konkurse bei laimėti prizus su Neringos gimnazijos atributika.

Laikas mugėje praleistas naudingai ir prasmingai, grįžome įkvėpti ir pasisėmę idėjų kūrybiniams sprendimams, atradome naujų galimybių, kaip praturtinti ugdymo(-si) procesą inovatyviai ir išradingai.

Nuotraukų galerija